Ordre info

Ordre info

HUSK at skrive den ønskede leverings, og afhentnings dato for leje i feltet bemærkninger under bestillingen, så jeg kan yde den bedste service for dig.

Ligeledes er det vigtigt at du skriver om du selv henter og bringer, eller om jeg skal sørge for dette mod betaling. (Se pris under lejebetingelser)

Hvis du lejer telt er det også vigtigt at du husker at skrive om du selv stiller dette op eller om du skal have hjælp af mig/os mod betaling. (Se pris under lejebetingelser)

Skal jeg tage opvasken efter festen skal dette også skrives i feltet bemærkninger, hvorefter vi aftaler betaling da dette afhænger af mængden af service.

Da dette er udlejning kan jeg ikke garantere at varen er hjemme på det ønskede tidspunkt, hvilket vil sige at ordren først er godkendt når du har modtaget en mail med godkendelse fra Festfidusen. Den første mail du modtager er blot en huskeliste til dig og Festfidusen, den endelige godkendelse sender Festfidusen når ordren er tjekket igennem. I denne mail vil jeg også skrive hvis der evt. er andre bemærkninger såsom kørselstillæg, hvis jeg skal levere og afhente varerne for dig. Hvis jeg har spørgsmål til dig ang. bestilling eller levering, så ringer eller skriver jeg til dig.

Under hvert produkt er der et punkt der hedder lagerbeholdning, dette punkt beskriver hvor mange stk. vi har i alt i firmaet af produktet. Altså det er IKKE hvad der er på lager når du bestiller, men et helhedsoverblik.   

Hvis der er noget du er i tvivl om, kan du skrive det i feltet bemærkninger ved bestillingen. Du kan også skrive at du gerne vil ringes op, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Ellers er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller på telefon 60596048.  

God fornøjelse med bestillingen.

Jeg glæder mig til at hører fra dig.